Školní počítačový klub je skupina nadšených studentů, kteří se zajímají o programování, grafiku, webdesign a další oblasti informatiky. V tomto článku vám představíme náš klub a jeho činnosti, a také vám ukážeme naše nové logo, které jsme společně navrhli.

Naším cílem je rozvíjet naše dovednosti a znalosti v oboru informatiky, sdílet naše zkušenosti a nápady, a také se bavit a učit se od sebe navzájem. V našem klubu se setkáváme jednou týdně po škole a pracujeme na různých projektech podle našich zájmů a schopností. Například někteří z nás se věnují tvorbě webových stránek, jiní píší hry nebo aplikace, a další experimentují s umělou inteligencí nebo grafickým designem.

Jedním z našich nedávných úkolů bylo vytvořit logo pro náš klub, které by vyjadřovalo naši identitu a vizi. Chtěli jsme, aby naše logo bylo jednoduché, moderní a originální, a zároveň souviselo s tématem informatiky. 

Jsme hrdí na naše loga a doufáme, že se vám líbí. Pokud máte zájem o naši činnost nebo se chcete přidat k našemu klubu, neváhejte nás kontaktovat. Rádi vás přivítáme mezi námi!